Λύσεις σκίασης για Ξενοδοχεία & Εστίαση

μαθετε περισσοτερα

Χρειάζεστε βοήθεια με την πέργκολάς σας; Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε!

Αρχική  ›  Λύσεις σκίασης για Ξενοδοχεία & Εστίαση

Η λύση στη σκίαση για την επιχείρησή σας:

Τι κάνει μια ξενοδοχειακή μονάδα και έναν χώρο εστίασης να ξεχωρίζουν; Μα, φυσικά, οι συνθήκες φιλοξενίας που προσφέρουν στον επισκέπτη έναν ιδανικό χώρο στέγασης που να εξασφαλίζει, ασφάλεια, ψυχαγωγία, ηρεμία και χαλάρωση. Και η σωστή σκίαση είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που χρειάζεται για τη διασφάλιση των συνθηκών αυτών.

Η εταιρία Υποσκιά, με παρουσία στον χώρο της παραγωγής & της εγκατάστασης εφαρμογών σκίασης από το 1990, εγγυάται τις ιδανικές λύσεις για τη σκίαση του επαγγελματικού σας χώρου.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:

Η εμπειρία στον ξενοδοχειακό χώρο πρέπει να καλύπτει κάθε ανάγκη του επισκέπτη, από τη στιγμή που θα εισέλθει στον χώρο έως και την στιγμή που θα εξέλθει από αυτόν, και για αυτό, κάθε χώρος και κάθε παροχή του ξενοδοχείου χρειάζεται την κατάλληλη διαχείριση. Τον τομέα της σκίασης λοιπόν, αφήστε τον πάνω μας!

ΕΣΤΙΑΣΗ:

Η σκίαση στον χώρο της εστίασης είναι απαραίτητη ώστε να δημιουργήσει το κατάλληλο κλίμα για του επισκέπτες και να αναβαθμίσει την εμπειρία τους στον χώρο. Τα καιρικά φαινόμενα ή οι εξωτερικοί παράγοντες, δεν πρέπει καμία μέρα του χρόνου να αποτελούν εμπόδιο στην απόλαυση των παροχών που ένας χώρος εστίασης προσφέρει στους πελάτες του, και η ομάδα μας, είναι εδώ για να δώσει τη λύση.

Όποια και αν είναι η επιχείρησή σας, παρέχουμε
την κατάλληλη λύση σκίασης:

Πέργκολες

Οι μεταλλικές πέργκολες αποτελούν ένα «στολίδι» για τη στέγαση. Προσδίδουν ένα εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα, αποτελεσματική σκίαση & προστασία από τα καιρικά φαινόμενα, κάτι που τις κάνει κατάλληλες για οικίες, επαγγελματικούς χώρους και, φυσικά, ξενοδοχειακές μονάδες. Διαθέτει ποικιλία επιλογών κατασκευής, καλύπτοντας κάθε ανάγκη, και αποτελεί μια στιβαρή κατασκευή ιδανική για κατασκευές μεγάλων και μικρών διαστάσεων.

Μια ακόμη αποτελεσματική λύση για τον επαγγελματικό σας χώρο είναι η βιοκλιματική πέργκολα. Η τέλεια λύση σκίασης και κάλυψης, για τη ρύθμιση της θερμοκρασίας του χώρου σας με φυσικό τρόπo, καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου, με την ικανότητα να λειτουργούν ορθά ακόμα και κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Τέντες κάθετες – Κασσονέτο ριντό

Κάθετες τέντες μορφής ριντό με κασσονέτο, που περιλαμβάνει τον άξονα και πλαϊνούς οδηγούς αλουμινίου, για προστασία από τον αέρα και τον ήλιο με τοποθέτηση πανιού, ζελατίνας ή PVC διάτρητο. Οι κατασκευές αυτού του τύπου μπορεί να είναι κινούμενες ή σταθερές.

Οι τέντες ριντό, είναι η κατάλληλη επιλογή που θα δώσει στον χώρο σας απόλυτη ασφάλεια, χαρίζοντάς του μια κομψή, διακριτική και ποιοτική εμφάνιση και προστατεύοντας συγχρόνως την ιδιωτικότητα του χώρου.

Τέντες κάθετες – Κασσονέτο ριντό

Τέντα κασετίνα

Για μια λύση που συνδυάζει μοναδική εμφάνιση και λειτουργικότητα στο σύστημα σκίασης τους, προτείνουμε την τέντα κασετίνα. Πρόκειται για μια τέντα υψηλής αισθητικής, σχεδιασμένη για να προστατεύει με το κλείσιμο της την ίδια την κατασκευή.

Διαθέτει ξεχωριστό σχεδιασμό, αντέχει στον χρόνο, διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων για να ταιριάξει απόλυτα στον χώρο σας και παρέχει δυνατότητες αυτοματισμού για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση της.

Ομπρέλες

Μια από τις πιο έξυπνες λύσεις στον τομέα της σκίασης σε ξενοδοχειακούς χώρους και χώρους εστίασης είναι οι ομπρέλες, και η ΥΠΟΣΚΙΑ σας παρέχει την κατάλληλη εφαρμογή για τον χώρο σας, σε χαμηλό κόστος εγκατάστασης και συντήρησης και ποικιλία χρωμάτων!

Ομπρέλες εξωτερικού χώρου με στέρεες βάσεις, μεγάλο άνοιγμα για κάλυψη επιφανειών από τον ήλιο και προστασία από τη βροχή, επαγγελματικών και οικιακών χώρων.

Ειδικές κατασκευές

Για να δημιουργήσετε μια μοναδική εμπειρία για τους επισκέπτες του χώρου σας, χρειάζονται και μοναδικές λύσεις. Η σκίαση και η άνεση πρέπει να προσαρμόζονται στις ανάγκες του χώρου σας, για να επιτυγχάνεται η απόλυτη επιτυχία στην εφαρμογή τους!

Η φιλοσοφία μας υποστηρίζει πως για να δημιουργήσεις ένα άρτιο αποτέλεσμα, χρειάζεται μια ποιοτική προεργασία προτού προχωρήσει η υλοποίηση, από την οποία προκύπτει ο κατάλληλος συνδυασμός συστημάτων σκίασης.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και επιλογές προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας, επικοινωνήστε μαζί μας. Οι τεχνικοί μας θα μελετήσουν τον χώρο και τις ανάγκες σας για να σας προτείνουν την
ιδανική λύση σκίασης για την επιχείρησή σας.

Γίνονται δεκτές οι πληρωμές με όλες τις πιστωτικές & χρεωστικές κάρτες. Άτοκες δόσεις με πιστωτικές κάρτες.

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ:

2024© ΥΠΟΣΚΙΑ ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΑ - ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ 119191108000
Created by: _Pinged

Καλέστε μας στα: 210 4117397 - 211 4017022
Στείλτε μας στο: [email protected]